Renovering

MALERARBEJDE

RENOVERING

TAPET

FULDSPARTLING

RENOVERING

 

"En renovering betyder ikke flere kvadratmeter.


Det er blot en fornyelse af din bolig."Står du overfor en renovering?

 

Valg af materialer og kvalitet er en stor beslutning, da konsekvensen af disse valg, kan gøre forskellen på at lave det selv og få en håndværker skal diskuteres grundigt inden igangsættelse. Herunder har holdbarhed og vedligeholdelses-krav stor betydning for ens opgave, og vi står selvfølgelig altid klar med gode råd og vejledning.

 

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for renovering og  om vores priser, hører vi meget gerne fra dig. Du kan med fordel ringe til os på telefon +(45) 6168 36 73, men du kan også skrive til e-mail allan@ulskovmaleren.dk

En hus renovering kan være ganske omfattende. Det er dog tit nødvendigt, da huset enten er slidt ned, eller blot trænger til en opfriskning - Eksempelvis kan renovering af facaden, have stor effekt.


En renovering betyder ikke flere kvadratmeter. Det er blot en fornyelse af din bolig. Denne fornyelse kan dog arrangeres således, at den plads I allerede har - Bliver bedre udnyttet.


Står du med ønsker og drømme, så kan vi naturligvis hjælpe dig med dette. Vi har et bredt samarbejde, hvilket betyder at vi altid kan hjælpe dig med at få løst dine boligdrømme. 

Send besked 

 

Send os en besked så ringer vi dig op snarest muligt, om dine ønsker.

 
 
 

61 68 36 73

Frøbjergvej 75 - 5560 Aarup

allan@ulskovmaleren.dk